Paszkany, furios după derby-ul ruşinos cu Rapid. Patronul CFR-ului face ameninţări fără precedent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

După prestaţia jenantă a celor două echipe în ceea ce ar fi trebuit cel mai spectaculos meci al rundei, finanţatorul din Gruia a avut un discurs acid.

CFR Cluj – Rapid s-a încheiat egal, scor 0-0, la capătul unui joc cu efect de somnifer. Dacă giuleştenii au scuza că au o echipă în care se regăsesc fotbalişti promovaţi de la Rapid II, aduşi din liga a treia, în schimb, forma catastrofală a CFR-ului, fără victorie în Liga I în 2013, l-a scos din sărite pe Arpad Paszkany.

Ce a spus?

„Mediocru e un cuvânt blând pentru meciul pe care l-am văzut. A fost cel mai prost meci posibil, de foarte mult timp încoace. E greu să joci în şase oameni contra 11. Daca patru sau cinci nu fac nimic sau fac numai în detrimentul echipei, pentru ceilalţi e foarte greu să câştige. Noi nu nominalizăm, linia o tragem în interior. Sita cerne si mai trebuie să treacă trei luni până când pot fi aduşi alţii“, a spus Paszkany la Digi Sport.

Acesta a dezvăluit şi planurile CFR-ului pentru următorul sezon: „Sperăm să recuperăm jucătorii accidentaţi. Cele mai importante transferuri ar fi revenirile lui Sepsi, Vass, Ronny, Kapetanos, Sare. Vor mai veni şase, şapte jucători şi vor pleca destul de mulţi“.

În ciuda faptului că echipa nu joacă nimic, Paszkany insistă că postul antrenorului nu e în pericol: „Cu siguranţă, Paulo Segio va rămâne. Va fi antrenorul CFR-ului şi din vară, sperăm să continuăm şi în sezonul următor. Nu-l văd chiar deloc vinovat. Are marfă numai pe hârtie şi la contracte. În realitate se vede valoare mărfii“.

Ne rămâne Cupa României, fiindcă e un trofeu tangibil. Ar fi ruşinos să terminăm pe locurile 7 sau 8 în campionat. Arpad Paszkany finanţator CFR Cluj
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite