Participarea Simonei Halep la turneul de la Stuttgart este incertă! Ce decizie a luat Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a jucat doar 9 meciuri de la începutul sezonului, şapte victorii, două înfrângeri, ultima sa apariţie în circuitul WTA fiind pe 26 martie, în turul II de la Miami.

Din păcate, accidentarea la umăr, apărută în timpul Australian Open, încă o chinuie pe cea mai bună jucătoare de tenis a României, Halep fiind nevoită să renunţe şi la meciul din barajul de menţinere în Grupa Mondială a „Billie Jean King Cup“ (fosta Fed Cup), cu Italia, programat să se joace în acest weekend.

Presa din Franţa speculează că accidentarea Simonei Halep ar putea fi mai gravă decât s-a crezut iniţial şi că sunt şanse ca sportiva din Constanţa să se retragă chiar şi de la următoarea competiţie WTA la care ar trebui să ia startul. „Participarea Simonei la turneul de la Stuttgart, programat între 19 şi 25 aprilie, este pusă sub semnul întrebării“, a scris „Tennis Actu“. La întrecerea din Germania, turneu dotat cu premii în valoare totală de 565.560 de dolari, Simona ar trebui să fie cap de serie numărul 2.

Cahill a zburat spre România

Un semn bun vine însă din partea antrenorului Darren Cahill. Australianul a anunţat, pe contul personal de Twitter, că a plecat ieri cu avionul către ţara noastră, pentru a pregăti cu Simona sezonul de zgură, suprafaţa favorită a campioanei de la Roland Garros, din 2018.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite