Parisul, zguduit: PSG, pe un butoi de pulbere după dezvăluirile din presa franceză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar (PSG)
Neymar (PSG)

Rezultatele catastrofale ale PSG-ului din ultima lună nu sunt deloc întâmplătoare. Ele vin pe fondul tensiunilor din vesitar, după cum a relatat RMC Sport, un post francez de televiziune.

Potrivit sursei citate, capul răutăţilor e Neymar (30 de ani), adus de la Barcelona, în sezonul 2017-2018, pentru 222 de milioane de euro.

„Brazilianul nu se mai antrenează serios şi bea de rupe! Comportamentul lui e, de fapt, o răzbunare la adresa conducerii clubului cu care se află în conflict. Neymar, la ora actuală, distruge PSG. Conducerea ar trebui să-i dea drumul în vară, pentru că prezenţa lui face mai mult rău“, a subliniat RMC Sport.

Mai departe, jurnaliştii francezi au remarcat atmosfera toxică din cadrul lotului, cu tabere şi „bisericuţe“. „După eşecul cu Monaco din campionat, niciun jucător n-a vrut să iasă în faţă şi să explice ce se întâmplă. Ceea ce spune, de fapt, totul despre acest grup. Iar în timpul jocului, taberele se văd şi mai bine. Dacă e faultat Neymar, imediat, patru, cinci jucători atacă arbitrul. În schimb, dacă e doborât Hakimi, aproape că nimeni nu reacţionează“, a notat RMC Sport.

Au sărit la bătaie în vestiar

Această atmosferă explozivă din vestiarul PSG-ului s-a văzut şi după eliminarea din Liga Campionilor. Atunci, potrivit informaţiilor din presa franceză, Neymar şi Donnarumma au sărit la bătaie, reproşându-şi reciproc faza primului gol înscris de Benzema, care a declanşat revenirea Realului de la 0-1.

Pe fondul acestei situaţii, urmează o curăţenia masivă, la finalul sezonului. Primul aflat pe lista plecărilor e antrenorul Mauricio Pochettino (50 de ani). Argentinianul a evitat demiterea, în sezonul trecut, când a „reuşit“ să piardă titlul în detrimentul celor de la Lille. Acum însă soarta sa e ca şi pecetluită. Jurnaliştii francezi au scris că, cel mai probabil, PSG îl va aduce pe bancă pe Zinedine Zidane (49 de ani), liber de contract. 

12 puncte avans are PSG în campionat, faţă de Marseille, echipa aflată pe locul 2, când mai sunt nouă etape de jucat.  

Rezultatele din ultima lună

Dată Competiţie Meci

20 martie Ligue 1 Monaco - PSG 3-0

13 martie Ligue 1 PSG - Bordeaux 3-0

9 martie Liga Campionilor Real Madrid - PSG 3-1

5 martie Ligue 1 Nice - PSG 1-0

26 februarie Ligue 1 PSG - St. Etienne 3-1

19 februarie Ligue 1 Nantes - PSG 3-1

Bilanţ: 6 meciuri, 2 victorii, 4 înfrângeri, golaveraj: 8-11

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite