Parisul plânge: Neymar ajunge pe masa de operaţie şi ratează returul cu Real Madrid din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Optimile Ligii Campionilor reprezintă un „blestem“ pentru Paris Saint-Germain! Anul trecut, echipa construită cu petrodolarii din Qatar s-a oprit în această fază, deşi câştigase turul cu Barcelona cu un neverosimil 4-0. Returul de pe „Nou Camp“ s-a terminat însă 6-1 pentru catalani, ultimele trei goluri venind în minutele 88, 90+1 şi 90+5!

Atunci, omul care i-a făcut pe parizieni să plângă a fost Neymar, el marcând golurile de 4-1 şi 5-1, iar apoi oferind pasa decisivă pentru 6-1. Între timp, Neymar a ajuns pe „Parc des Princes“, dar şi din postura de jucător PSG, brazilianul i-a băgat pe fanii parizieni în depresie! După o înfrângere cu 1-3 pe „Santiago Bernabeu“, meci în care Neymar a avut mai multe acţiuni periculoase, dar n-a marcat, suporterii îşi legaseră speranţele pentru o calificare în sferturi, în primul rând, de starul brazilian. Neymar nu va fi însă pe teren, marţi, în returul de pe „Parc des Princes“.

Accidentat în weekend, în victoria de acasă cu Marseille (3-0), partidă în care a avut şi un assist, Neymar a părăsit terenul în lacrimi, iar încă de atunci era cam clar că va fi indisponibil o perioadă lungă de timp. Oficialii clubului au tot amânat vestea proastă legată de durata absenţei, însă, într-un final, au recunoscut: Neymar se va opera în acest weekend şi va lipsi aproape două luni!

Brazilienii l-au presat

Fotbalistul de 26 de ani a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la degetul mic de la acelaşi picior. Iniţial, PSG a sperat că cel mai scump jucător al planetei se poate vindeca fără a fi nevoie de operaţie. Pe fir a intrat însă Federaţia Braziliană de Fotbal, dorincă să-l aibă pe Neymar în formă la Mondialul din această vară. Brazilienii s-au temut ca, fără operaţie, Neymar îşi va agrava accidentarea şi va rata turneul final. Aşa că au făcut presiuni ca jucătorul să ajungă încă de acum pe masa de operaţie. Ceea ce se va şi întâmpla. Neymar va fi operat în Brazilia de doctorul Rodrigo Lasmar, care îl va avea alături de profesorul Saillant, medic care face parte din stafful PSG.

În aceste condiţii, starul sud-american va reveni pe teren la începutul lunii mai. El va rata cel puţin următoarele zece partide ale echipei sale de club dintre care opt în campionat, unul în Cupa Ligii (finala cu Monaco la 31 martie) şi marele meci cu Real Madrid. De fapt, această ultima partidă e singura care îi preocupă pe parizieni, în condiţiile în care titlul e ca şi câştigat, PSG având un avans de 14 puncte faţă de locul 2 cu 11 etape înainte de final.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite