Articol publicitar

Pariorii migrează pe Intelbet.ro pentru ponturile expertului Mihai Mironică şi ale celebrei Ioana Cosma

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Pasionaţii de fotbal şi pariuri migrează către comunitatea Intelbet.ro pentru a beneficia de informaţii concludente care le facilitează câştigurile. Platforma pune laolaltă casele de pariuri româneşti în cele mai obiective şi oneste ratinguri din România, oferă ponturi şi analize de meci de la cei mai celebri jurnalişti sportivi şi de la pariori profesionişti.

Intelbet.ro este cel mai nou agregator din zona de pariuri online româneşti şi aduce pronosticuri exclusive pentru utilizatorii platformei. Pentru pariorii pasionaţi, Intelbet.ro este comunitatea online care pune la dispoziţie analize profesionale de meci, exclusive, care va aduc castiguri semnificative.

Calitatea şi unicitatea informaţiilor de pe Intelbet.ro este asigurată de experţi consacraţi precum Ioana Cosma şi Mihai Mironica. Mihai este comentator sportiv în grupul PRO, unde a lucrat încă din 1994, editorialist la Pro Sport şi Sport.ro de aproximativ 10 ani, unul dintre cei mai respectaţi experţi în pronosticuri, predicţii fotbal, un winner în pariuri sportive consacrat. 

Celebra jurnalistă, Ioana Cosma, cu peste 22 de ani de experienţă în domeniul sportiv, reporter, redactor, prezentator TV, işi pune de acum înainte toată experienţa acumulată în aceşti ani în expertizele pe care le oferă utilizatorilor Intelbet.ro.

advert

Din 2008 realizează emisiuni TV, a intervievat cei mai buni fotbalişti şi antrenori români şi a mers peste hotare pentru a discuta cu: Paolo Maldini, Cesare Maldini, Jardel, Figo, Nesta, Capello, Trappatonni, Batistuta, Rui Costa, Ronaldo, Falcao, Diego Costa, Lampard, John Terry, Roberto Carlos şi mulţi alţii. 

Cu ajutorul specialiştilor, portalul oferă numeroase informaţii cu privire la fiecare meci, date unice, pronosticuri şi statistici calitative care, în definitiv fac diferenţa între caştig şi pierdere.

Comunitatea, deşi proaspăt creată, se dezvoltă rapid, fiind deja preferata pasionaţilor de pariuri pentru că reprezintă un instrument gratuit şi foarte util, iar informaţiile de înaltă competenţă atrag de la sine.

Fiecare utilizator beneficiază de un cont gratuit, bonusuri şi asistenţă specializată pe toată durata vizitei. Vizita pe Intelbet.ro garantează accesul la cele mai oneste şi obiective ratinguri ale caselor de pariuri online din România şi totodată oferă fiecărui utilizator asistenţă în cazul disputelor cu casele de pariuri. Pronosticurile şi analizele de meci live în fiecare zi, concursurile cu premii substanţiale, ştirile, promoţiile, blogurile, sunt doar alte câteva dintre beneficiile pe care fiecare pasionat de fotbal şi pariuri le găseşte pe Intelbet.ro.

Intelbet.ro oferă şansa oricărui utilizator de a paria într-un spaţiu sigur, legal şi foarte bine documentat. Platforma este construită având în vedere amploarea cercetărilor şi implicarea specialiştilor care caută permanent modele specifice şi indicatori care să facă predicţiile din sport mult mai sigure. Tocmai acest lucru aduce în spatele platformei experţi care furnizează pronosticuri competente în timp real şi asigură pertinenţa informaţiilor.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite