Paradisul şomerilor: achiziţiile cu numărul 9 şi 10 pentru Rapid. Cine sunt ultimii doi jucători sosiţi în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeremy Sapina
Jeremy Sapina

Bucureştenii nu mai au preşedinte după plecarea lui Dinu Gheorghe, însă lotul se măreşte de pe o zi pe alta prin aducerea fotbaliştilor fără angajament.

Cu 25 de zile înainte de reluarea campionatului, Rapid măreşte viteza cu care îşi întăreşte lotul prin aducerea unor jucători liberi. Având în vedere că echipa e în insolvenţă, ea nu poate plăti sume de transfer, ci doar salarii pentru noile achiziţii.

Fundaşul ceh, Tomas Josl, şi apărătorul francez, Jeremy Sapina sunt ultimii fotbalişti sosiţi sub comanda lui Cristi Pustai, după cum a anunţat Digi Sport.

Josl are 30 de ani şi 1,78 de metri, poate evolua ca fundaş stânga, şi, de-a lungul carierei, a jucat numai pentru cluburi de mâna a doua: FC Tescoma Zlin, FK Bystrice, SK Hranice, HFK Olomouc, SK Hanacka Slavia Kromeriz, Ruch Chorzow, Tatran Presov, FC Vysocina Jihlava şi NorthEast United FC. Josl a semnat un contract valabil pentru şase luni.

Dacă Josl n-are un CV impresionant, în schimb, Sapina (29 de ani şi 1,87 de metri) e un produs al clubului Lyon, acolo unde a făcut junioratul. Ca profesionist a trecut pe la Nancy, Mouscron, Maritimo şi Mons. Doar la Mouscron a fost om de bază, cu 60 de meciuri şi un gol marcat în prima ligă. În actuala stagiune, Sapina a avut 12 prezenţe şi un gol la Mons.

De la începutul pregătirilor, rapidiştii au bătut palma cu Buchta, Cmovs, Sapina, Cerlincă, Coimbra, Benson, Rihairo Meulens, Daniel Niculae, Cristi Săpunaru şi Tomas Josl.

UPDATE 20.18 - Potrivit Dolce Sport, în această seară s-a perfectat şi transferul mijlocaşului ceh, Marcel Gecov (27 de ani, 1,80 de metri). Un produs al clubului Slavia Praga, Gecov a evoluat la Kladno, Slovan Liberec, Fulham, Gent şi Slavia Praga. 

El a evoluat pentru naţionalele Cehiei la U-17, U-18, U-19, U-20, U-21 şi a bifat şi o selecţie la naţionala mare, în 2011.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite