Parada vedetelor la Roma: Halep, Kvitova, Bouchard şi Williams joacă astăzi. Câţi români vor fi în acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de la Roma programează dueluri atractive pentru ziua de miercuri în care Simona Halep va debuta, la simplu, direct în turul II. Pe lângă ea, vor intra pe teren şi alţi români în diferite probe.

Simona Halep şi-a făcut încălzirea pentru meciul cu Alison Riske (SUA, 45 WTA), jucând, marţi, la dublu, alături de Francesca Schiavone (Italia, 81 WTA).

Astăzi, jucătoarea din România va fi prima mare vedetă care va debuta, în turul II, la simplu. Constănţeanca de 23 de ani va juca primul meci pe arena „Grandstand“, de la ora 12.00, ora României. Meciul Simonei cu Riske va fi transmis de Dolce Sport.

După Halep, rând pe rând, vor intra pe teren şi alte jucătoare importante din circuitul WTA. Iată cele mai atractive dueluri programate pentru astăzi:

*Ivanovici – Gavrilova

*Makarova – Mladenovici

*Bouchard – Diyas

*Azarenka – Wozniacki

*V. Williams – Svitolina

*Watson – Suarez-Navarro

*Knapp – Kvitova

Când vor juca ceilalţi români la Roma?

*Alexandra Dulgheru se va duela, în turul II, la simplu, cu Safarova (Cehia, 14 WTA). Meciul Alexandrei va fi al treilea pe terenul 3, acolo unde primul duel e programat pentru ora 12.00, ora României.

*Irina Begu o va întâlni pe Angelique Kerber (Germania, 11 WTA), în turul II, la simplu. Partida în care va fi implicată jucătoarea din România va fi cea de a patra pe terenul numărul 2, acolo unde primul meci va începe de la ora 12.00, ora României.

*Florin Mergea şi Rohan Bopanna (India) vor întâlni cuplul argentinian format din Leonardo Mayer şi Juan Monaco pe terenul 4, în ultimul meci al zilei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite