PAOK învinge, Olympiakos nu se lasă mai prejos, Răzvan Lucescu trebuie să mai rabde puţin până la câştigarea titlului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încununarea sezonului excepţional pe care l-a avut PAOK ar fi putut veni în această seară cu condiţia ca Olympiakos să nu învingă în deplasarea de la Panetolikos şi echipa lui Răzvan Lucescu să câştige acasă cu Lamia

Cum ambele contracanditate la titlu au învins duminică seara, deznodământul în prima ligă din Grecia s-a mai amânat puţin.

Olympiakos nu doar că nu s-a încurcat, dar a avut una dintre cele mai bune prestaţii ale acestui sezon, victoria cu 5-0 cu echipa de pe locul 7 fiind una foarte concludentă. Masouras '9, Hassan '51, Guilherme '61, Camara '70, Elabdellaoui '78 au înscris pentru oaspeţi. 

Dincolo, la Thessalonik, Paok a avut viaţă puţin mai grea cu Lamia, vecina de clasament a adversarei lui Olympiakos, dar nu a tremurat pentru cele 3 puncte. P. Henrique '35, Vieirinha '78 şi Biseswar '83 au semnat reuşitele care o duc pe PAOK la o aruncătură de băţ de trofeu.  

În clasament, PAOK are 73 de puncte în 27 de meciuri, în timp ce Olympiakos a adunat 10 mai puţin, dar are şi un meci mai puţin disputat. Începând de etapa viitoare, PAOK nu mai depinde de rezultatele contracandidatei la tiltu, o simplă victorie a echipei lui Răzvan Lucescu fiind echivalentă cu câştigarea titlului de campioană.

PAOK nu a pierdut în campionat din 11 martie 2018 ( 0-3 cu AEK Atena) şi este la a cincea victorie consecutivă. În acest sezon, echipa lui Lucescu este invincibilă şi a obţinut 24 de victorii şi trei remize.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite