Pandurii, la mâna LPF. Ionescu: „Nu cred că decizia va fi schimbată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ora 17.00, Comisia de Recurs va analiza patru cazuri, cel al neprogramării echipei Pandurii în campionat, la meciul cu Universitatea Craiova, fiind ultimul pe ordinea de zi.

Membrii comisiei vor începe cu litigiul dintre Ştiinţa şi Florin Şoavă, fostul mijlocaş al echipei oltene cerându-şi drepturile financiare, şi vor încheia cu cazul Pandurii.

Să sperăm că decizia Comisie de Recurs să fie una favorabilă nouă şi conformă cu realitatea. Avem şanse să jucăm cu Craiova, mai sunt câteva zile şi sperăm să se rezolve această problemă“, a precizat preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu.

Oficialii gorjeni susţin că directorul Departamentului competiţii din cadrul LPF, Mircea Cezar Ionescu, este singurul care a semnat pe decizia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor.

Nu cred că decizia va fi schimbată la recurs. Sunt şanse de 0,1 la sută să se întâmple asta, pentru că, din ce ştiu eu, Pandurii nu a ajuns la un acord cu Dinamo în privinţa acelei datorii“, a spus Mircea Cezar Ionescu. 

Pârvulescu exclude însă posibilitatea de a se ajunge la o înţelegere cu Dinamo. „Cu banii suntem şi noi cum e toată lumea, în criză. Nu ne-am gândit la o înţelegere cu Dinamo, aşteptăm decizia Comisiei de Recurs“, a menţionat preşedintele executiv al pandurilor.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce decizie a luat Comisia de Recurs din cadrul LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite