Pandurii - CFR 0-1: un cutremur la Vrancea, altul la Târgu-Jiu. Clujenii au câştigat după 104 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duelul unor echipe aflate în derivă a fost câştigat, dramatic, de trupa pregătită de Vasile Miriuţă. Imediat după golul lui Piccolo, fanii i-au cerut demisia lui Cristi Pustai, anunţând şi pe cine vor în locul său.

Probabil, atunci când au învins FC Botoşani, acasă, scor 3-1, la 15 decembrie, cei de la CFR nici nu-şi imaginau că următorul succes în campionat va veni în primăvara. Exact asta s-a întâmplat însă, iar clujenii au avut nevoie de şapte jocuri, dintre care şase cu Vasile Miriuţă pe bancă, pentru a mai bifa o victorie. 

În minutul 90+1 al meciului cu Pandurii, Vasile Maftei şi-a pus mâinile în cap după o ratare uriaşă, crezând, probabil, că CFR e blestemată. Balonul şutat de fundaşul clujenilor a fost deviat însă în corner. Lovitura de la colţ a fost prelungită excelent, cu capul, de Rada până la Piccolo, care a înscris din doi metri (90+2). Reuşita fundaşului italian a declanşat scene amuzante pe teren, Miriuţă şi elevii săi reacţionând de parcă au câştigat titlul.

Imediat după golul lui Piccolo, furioşi, fanii gorjenilor i-au cerut demisia lui Cristi Pustai, scandând numele lui Petre Grigoraş. Reacţia suporterilor e explicabilă prin prisma faptului că, în ultimele şase jocuri, cei de la Pandurii au bifat o victorie (obţinută cu noroc, la ultima fază a meciului cu Dinamo), o remiză şi patru eşecuri.

După 25 de meciuri, Pandurii se află pe locul 6 cu 38 de puncte, în timp ce CFR Cluj a urcat pe şapte cu 33 de puncte.

Miriuţă: „Le mulţumesc şefilor“

La final, tehnicianul CFR-ului a vorbit despre meci la Digi Sport. „Ţin să le mulţumesc şefilor mei, care în ultimele două, trei zile au fost alături de echipă, am demonstrat că suntem o familie. Domnul Paszkany şi domnul Mureşan au promis că vor fi alături de noi. Dacă aveam această linişte în ultimele 3-4 săptămâni, aveam 6-7 puncte mai mult. Sunt foarte bucuros, s-a rezolvat şi cu licenţa. A fost o descătuşare. Sunt mândru că antrenez aceşti băieţi. Mai sunt 27 de puncte, doar cinci puncte între noi şi Pandurii. Dacă jucăm ca astăzi putem bate orice echipă din România“, a spus tehnicianul clujenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite