Pancu nu-l regretă pe Pustai: de ce crede că schimbarea antrenorului e benefică şi ce spune de evitarea retrogradării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au ajuns la cel de al patrulea tehnician în acest sezon, însă schimbările haotice de pe bancă nu prea au ajutat echipa, care e la şase puncte de salvare cu opt etape înainte de finalul campionatului.

Cu toate acestea, Daniel Pancu a lăsat de înţeles că se bucură după ce Cristi Pustai a fost schimbat cu Cristiano Bergodi. De-a lungul carierei, italianul s-a mai aflat la două echipe ale căror obiectiv a fost evitarea retrogradării.

„E normal să existe un alt entuziasm, atunci când se schimbă antrenorul. S-au schimbat atâţia antrenori în cariera mea..Important e însă altceva şi anume ce vom face noi până la final, pentru că lucrurile nu sunt deloc uşoare. Avem totuşi un avantaj, pentru că jucăm cu contracandidate la retrogradare şi astfel avem oportunitatea de a le lăsa în urma noastră. Sper să reuşim minunea asta. E foarte, foarte greu, dar nu imposibil. Meciul de luni cu Concordia Chiajna e cel mai important“, a declarat Pancu la Digi Sport.

Veteranul de 37 de ani al Rapidului s-a aflat în relaţii glaciale cu Pustai, n-a bifat decât 13 minute în ultimele cinci jocuri în care acesta a condus echipa, iar cea mai mare ruptură între cei doi s-a produs în iarnă, atunci când Pustai i-a luat banderola lui Pancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite