Până la Monstrul din Loch Ness, Astra a avut o zi cu peripeţii la Bucureşti: ce au păţit giurgiuvenii înainte de plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Formaţia pregătită de Marius Şumudică va juca, joi (ora 21.45), în Scoţia cu Inverness în turul II preliminar al Ligii Europa. La problemele de lot cu care se confruntă antrenorul s-a adăugat şi una neprevăzută.

Giurgiuvenii au fost nevoiţi să aştepte două ore pe Aeroportul „Henri Coandă“ din cauza grevei care a oprit traficul aerian.

Astfel, în loc să plece la 12.00, delegaţia Astrei a decolat la ora 14.00, iar Marius Şumudică a făcut haz de necaz printr-o intervenţie la Dolce Sport: „Nu e nicio problemă. Facem stretching şi ne menţinem în formă. Fotbalul n-are de-a face cu grevele de la avion“.

Şumi a comentat şi dubla cu Inverness, ocupanta locului 3 în ultima ediţie a campionatului din Scoţia. „E o dublă manşă, sunt două meciuri, 180 de minute de jucat, se pot juca şi prelungiri. Normal că mi-aş dori să câştigăm acest joc, dar important e să ne întoarcem cu şanse reale de calificare, asta e cel mai important. Eu consider că în momentul de faţă şansele de calificare sunt 50-50", a spus Şumudică.

Acesta nu-l va avea la dispoziţie pe atacantul Denis Alibec, dorit şi de Steaua, pentru turul cu Inverness. Vârful Astrei are o problemă medicală. Nici celălalt atacant care a sosit la Giurgiu, Ivan Krstanovici, n-a semnat, deocamdată, contractul.

„A venit, dar sunt unele probleme, deocamdată, nu cădem de acord la nişte clauze care sperăm să se rezolve şi într-un final să semneze“, a spus Şumudică la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite