Pamela Becali, petrecere de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Becali trăieşte o săptămână cu emoţii în plan familial, deoarece prima sa fiică, Pamela (24 de ani) va face nunta cu alesul inimii ei, Bogdan Marinescu (32 de ani).

Evenimentul e programat la centrul Ambasad'or din Otopeni, iar naşii cuplului vor fi Gică Popescu şi soţia sa, Luminiţa. Pregătirile pentru nuntă sunt pe ultima sută de metri, fiica lui Giovani fiind cea care s-a ocupat de toate amănuntele.

Scaune din sticlă

Cei doi miri vor avea în jur de 700 de invitaţi, între care foşti sau actuali fotbalişti de renume, precum Chivu, Mutu, Hagi, Mircea Sandu, Victor Piţurcă, Dan Petrescu, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, dar şi prieteni din străinătate, în special din Spania şi Italia. Toţi nuntaşii vor servi masa în cortul special amenajat pentru astfel de evenimente şi care a costat 500.000 de euro.

Mesele sunt rotunde, iar scaunele din sticlă, stilul Ghost, în valoare de 250 de euro bucata. Meniul, care va costa tot 250 de euro de persoană, va fi predominant machidonesc, cu miei şi purceluşi la proţap, dar se vor regăsi şi preparate din bucătăria românească şi internaţională. La miezul nopţii, însurăţeii vor avea parte de un foc de artificii pentru care Ioan Becali a plătit 10.000 de euro. Piscina din faţa cortului va fi umplută cu nuferi albi, iar muzica va fi asigurată de artişti machidoneni. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite