Badea, la Extensiv pana-n vara

Badea, la Extensiv pana-n vara

Revenit in tara dupa ce a evoluat cativa ani in Asia, Pavel Badea, unul dintre cei mai buni jucatori olteni ai ultimilor ani, s-a inteles, sambata seara, pentru a mai juca pana la vara, cu Extensiv.

Adi Ilie, furat pe "Bernabeu"

Adi Ilie, furat pe

Adrian Ilie a fost folosit titular de antrenorul Rafa Benitez in derby-ul etapei a 20-a a Primerei Division, in care Valencia a intalnit in deplasare campioana en-titre, Real Madrid. Meciul, unul

S-a reunit si Otelul

S-a reunit si Otelul

Una dintre ultimele echipe care nu se reunise dupa vacanta de iarna, Otelul Galati, a efectuat ieri primul antrenament pe anul 2002. De la strigarea antrenorului Victor Rosca au lipsit Mihai Gurita,

Generalul a semnat

Generalul a semnat

Desi a devenit selectionerul echipei reprezentative de saptamana trecuta, Anghel Iordanescu a semnat abia ieri contractul cu Federatia Romana de Fotbal privind activitatea sa la carma nationalei.

Divizia A incepe pe 9 martie

Divizia A incepe pe 9 martie

Prima etapa a returului editiei 2001/2002 a fost programata sa se desfasoare sambata, 9 martie, Divizia A urmand sa se incheie pe data de 1 iunie. Federatia Romana de Fotbal a anuntat, ieri, programul

„Dacă Marea Britanie îşi schimbă opiniile, nu văd de ce România n-ar putea-o face“, spunea Adrian Stan, cel care a reuşit să facă din Marea Britanie una dintre cele mai bune ţări din lume la gimnastică şi asta în condiţiile în care britanicii nu existau în acest sport în urmă cu 27 de ani. Acum, lucrurile s-au schimbat fundamental: britanicii obţin rezultate remarcabile, în timp ce România se chinuie să se califice la JO Tokyo 2020.

acum 12 luni · comentarii (1)

Ilie Balaci a fost valoare şi iar valoare. Valoare pură şi scăpărătoare, în vremuri care răsturnaseră înţelesul elementar al performanţei şi presăraseră, pe tot cuprinsul ţării, otrăvuri de stîrpit talentul. Dar asta înseamnă că, în chiar clipa dispariţiei lui Balaci, trebuie să vorbim de capodopera care i-a fost părinte şi discipol: Universitatea Craiova.

acum 1 an · comentarii (11)

Duminică, ora 19, ora României, se desfăşura pe arena Louis Armstrong a US Open o partidă de tenis care face mai multă onoare tenisului şi sportului în general decât evenimentele centrale ale turneului, prea mult intrate în atenţia presei şi a corporaţiilor. Am în gând finala de simplu fete în scaun cu rotile. Pentru toţi cei ce au avut timpul, instrumentele media şi curiozitatea de a o viziona, sunt convins că a fost o experienţă marcantă.

acum 1 an · comentarii (1)

Oscar Washington Tabarez Silva, antrenorul echipei naţionale de fotbal a Uruguayului, este o personalitate a sportului-rege. Însă acest profesionist în domeniu nu este prea cunoscut de microbişti şi mediatizat (cum ar merita), ca alţii, aparent mult mai titraţi ca el, precum spaniolul Josep Guardiola, portughezul Jose Mourinho, germanul Jurgen Klopp sau italienii Carlo Angelotti şi Marcelo Lippi.

acum 1 an · comentarii (0)

În mod normal, după 1989 toate bazaconiile inventate de bolşevici pentru sport şi cultură ar fi trebuit să dispară. Echipele de fotbal să găsească suporteri şi oameni de afaceri dispuşi să investească (aşa cum e în toată lumea civilizată), sportivii din întrecerile individuale să găsească sponsori şi entităţi non-profit care să-i ajute, lăutarii să se întoarcă la lăutăria lor, cu bilet de intrare şi onorariu negociat. Dar n-a fost aşa...

acum 2 ani · comentarii (11)

Weekendul trecut a fost meci mare în Liga a patra de fotbal: Steaua a jucat cu Rapid. Chiar dacă rivalitatea dintre cele doua echipe este arhicunoscută şi, nu de puţine ori, meciurile dintre cele două echipe au devenit un etalon al frumuseţii fotbalului, jocul de sâmbătă va rămâne în istorie ca un simbol al grotescului şi al urii împroşcate fără nici un discernământ.

acum 2 ani · comentarii (39)

Seara căzuse devreme în seara aceea, aglomeraţia din Bucureşti era dincolo de infernul obişnuit, iar taximetristul care trebuia să mă ducă până la punctul de unde plecam spre Giurgiu, la meciul Astra Giurgiu-FCSB, ţinea cu Dinamo... Trăgea deci de timp... tipic... până când exasperată i-am spus să meargă mai repede căci voi ţine cu adversarul Stelei.

acum 2 ani · comentarii (9)