Otelul a luat potul cel mare

Echipa lui M.M. Stoica a castigat a treia editie a turneului de fotbal in sala de la Sibiu, invingand Sportul in finala. Cel mai bun jucator al competitiei a fost galateanul Catalin Tofan. Gica Hagi a refuzat sa faca premierea

Ultima zi a turneului de fotbal in sala de la Sibiu, Cupa Stalinskaya, a oferit din nou un spectacol, prin cele doua finale disputate duminica dupa-amiaza. In finala mica s-au intalnit FC National si FCM Bacau, lupta pentru locul 3, respectiv pentru premiul de 5.000 de dolari, facand din aceasta partida una pe viata si pe moarte. In final, victoria a revenit bancarilor, dar asta numai dupa executarea loviturilor de pedeapsa, la finalul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal 3-3, gratie reusitelor lui Popescu (2) si Ceka pentru echipa lui Olaroiu, respectiv Codreanu, Pitu si Ciocoiu pentru moldoveni. Acesta din urma a facut, in final, diferenta, ratand ultima lovitura de pedeapsa si ducandu-si astfel echipa pe locul 4, care a primit premiul de 3.000 de dolari. Si in finala mare spectacolul a fost la inaltime, disputa dintre Otelul si Sportul fiind tensionata de la un capat la altul. Dupa ce, la pauza, galatenii conduceau cu un punct diferenta (4-3), in final ei si-au adjudecat victoria cu 7-5. Golurile au fost reusite de Tofan, Bostina, Bastina (2), Tanase, Ogararu si Toma pentru galateni, respectiv Galamaz, Cruceru si Dinita (3) pentru studenti. Astfel, marele premiu de 20.000 de dolari a revenit Otelului, in timp ce Sportul Studentesc a trebuit sa se multumeasca cu pozitia a doua si premiul de 8.000 de dolari. Cu 15 goluri reusite pe durata turneului, studentul Nicolae Dinita a fost desemnat golgeterul competitiei, premiul primit de el constand in echipament Lotto, in valoare de 1.000 de dolari. Cel mai bun jucator al editiei de anul acesta al Cupei Stalinskaya a fost desemnat Catalin Tofan de la Otelul Galati, iar cel mai bun portar a fost ales Bogdan Vintila de la FC National, ambii primind din partea firmei Lotto echipamente sportive in valoare de 1.000 de dolari. Tot de cate 1.000 de dolari, dar de aceasta data bani, au fost si premiile pe care le-au primit echipele clasate pe pozitiile 5-8. Premierea nu a fost facuta de fostul selectioner al Nationalei, Gica Hagi, asa cum se astepta lumea, acesta razgandindu-se in ultima clipa. Astfel s-a tras cortina peste a treia editie a Cupei Stalinskaya, aceasta competitie de fotbal in sala dorindu-se ca la anul sa fie si mai surprinzatoare si mai dinamica decat anul acesta, fotbalul in sala fiind dorit tot mai mult in pauzele competitionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: