Osaka, stupefiată: Ce a simţit campioana de la US Open în timp ce Serena urla şi plângea pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naomi Osaka (19 WTA) a câştigat prima ei finală de Grand Slam din carieră, însă bucuria succesului a fost umbrită de cele întâmplate în timpul partidei.

Naomi Osaka a câştigat US Open 2018 în huiduielile publicului, deşi japoneza de 20 de ani n-a avut nicio vină pentru faptul că Serena Williams s-a certat cu arbitrul de scaun.

Atmosfera ostilă creată de spectatorii din tribune, cei mai mulţi dintre ei fani ai Serenei, a fost atât de urâtă, încât, la un moment dat, chiar Williams i-a îndemnat pe oameni să se potolească, deoarece Osaka n-a greşit cu nimic.

Emoţionată de victoria obţinută şi cu lacrimi în ochi, puştoaica de 20 de ani a avut un discurs superb la festivitatea de premiere.

Ce a spus Naomi Osaka?

*Ştim că lumea a sprijinit-o pe ea (n.r. – Serena Williams), îmi pare rău că a trebuit să se termine aşa meciul. Vreau doar să spun că vă mulţumesc că v-aţi uitat la meci. 

*Mama a sacrificat multe pentru mine şi înseamnă mult. Îi place să privească meciurile. Tata nu se uită la meciuri, doar se plimbă. Întotdeauna a fost visul meu să joc cu Serena în finala de la US Open. Sunt recunoscătoare că am putut să joc în faţa ta.

*A fost dificil. Mi-am făcut griji pentru ea (n.r. – când se certa cu arbitru şi cu supervizorul meciului). Fanul din mine a ieşit la suprafaţă (n.r. – Osaka a crescut având-o pe Serena drept idol).

CITEŞTE ŞI:

Serena, pedepsită exemplar: Federaţia Americană de Tenis a tăiat în carne vie după ce Williams a făcut „circ“ la US Open

Lumea tenisului face „scut“ în jurul Serenei: Williams, apărată cu dinţii! Mesaje virulente curg din toate direcţiile

„E o ruşine!“: Doi jurnalişti de marcă au desfiinţat-o pe Serena Williams pentru ieşirea ei de la US Open. Ce au scris

CTP dă de pământ cu Serena: Williams, acuzată de o strategtie perversă în finala pierdută cu Naomi Osaka

Serena, mincinoasă sau victimă: Antrenorul lui Williams a explicat de ce americanca a luat-o raznă la US Open

VIDEO Serena a ameninţat-o cu moartea! Williams, trecut întuneric la US Open. Şi controalele antidoping au scos-o din sărite

VIDEO Gestul care a aruncat în aer finala de la US Open: Antrenorul Serenei a recunoscut tot după terminarea meciului

VIDEO Serena, explicaţii penibile: Cum şi-a justificat comportamentul şi ce reacţie a primit din partea jurnaliştilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite