Osaka, primele explicaţii după retragerea de la Roma: Ce a simţit, în această dimineaţă, când s-a trezit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Japoneza de 21 de ani a fost nevoită să joace două partide, în decurs de câteva ore, cu Cibulkova şi cu Buzărnescu, iar efortus depus i-a adus o accidentare din cauza căreia a ratat sferturile de la Italian Open.

Naomi Osaka (1 WTA) a jucat două meciuri, joi, la Roma, iar astăzi n-a mai putut ieşi pe teren pentru duelul cu Kiki Bertens (4 WTA) din sferturile competiţiei. Astfel, olandeza s-a calificat în semifinale, acolo unde va juca fie cu Vondrousova (44 WTA), fie cu Konta (42 WTA).

Retragerea lui Osaka a lungit lista celor care au renunţat la Italian Open pe parcursul turneului. Potrivit Digi Sport, postul care transmite întrecerea în România, liderul mondial a explicat de ce n-a putut juca în faţa lui Kiki Bertens.

Ce a spus Naomi Osaka?

*M-am trezit în această dimineaţă şi n-am putut să-mi mişc degetul mare de la mâna dreaptă. Am încercat să mă antrenez, dar n-am putut, pentru că tot simţeam durere când încercam sa mişc mâna în mai multe direcţii. 

*Sunt tristă şi dezamăgită. Era genul de meci pe care îl priveam ca pe un test, pentru că ea (n.r. - Kiki Bertens) joacă atât de bine în această perioadă şi aş fi vrut să văd cum mă descurc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite