Osaka îşi tratează depresia într-o vilă de 7 milioane de dolari: Presa americană a publicat imaginile VIDEO

Osaka îşi tratează depresia într-o vilă de 7 milioane de dolari: Presa americană a publicat imaginile VIDEO

Japoneza de 23 de ani a renunţat la French Open 2021, după primul meci câştigat pe tabloul principal, şi tocmai a anunţat că nu va juca la Wimbledon (28 iunie - 11 iulie).

Ştiri pe aceeaşi temă

Naomi Osaka (2 WTA) îşi permite să fie bosumflată şi să renunţe la turneele de Grand Slam. La doar 23 de ani, ea deja e pe locul 20 în clasamentul all-time al banilor în tenisul feminin, cu 19,872,256 de dolari încasaţi doar din premii! 
 
Veniturile ei sunt însă mult mai mari, având în vedere că ea câştigă sume colosale din contractele de publicitate. Doar un exemplu: în 2020, Osaka a luat 38 de milioane de dolari din turnee şi din sponsorizări, după cum a notat „New York Post“. Acelaşi ziar a şi publicat imaginile cu vila spectaculoasă a lui Naomi Osaka, unde aceasta s-a retras, după ce a renunţat la French Open 2021 şi la Wimbledon 2021.
 
Această vilă a fost cumpărată de Osaka pentru 7 milioane de dolari, după victoria ei în finala de la US Open 2018, în faţa Serenei Williams. Vila se află în Beverly Hills şi a devenit locul în care Osaka îşi tratează depresia, în această perioadă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările