Opt românce la Miami. Halep este a treia favorită, dar are un tablou foarte dificil. Posibil duel cu Serena în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta începe Miami Open, un alt turneu american din categoria Premier Mandatory, la care Simona Halep este cap de serie numărul 3.

Pe tablourile feminine de simplu vor juca şi şapte jucătoare din România: Simona Halep, care va fi cap de serie numărul 3, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, beneficiară a unui wild-card, vor intra pe  tabloul principal, iar Alexandra Dulgheru , Andreea Mitu şi Edina Gallovits-Hall vor juca în calificări. La dublu va fi prezentă şi Raluca Olaru, care ridică la opt numărul româncelor de la turneul american. Calificările turneului de la Miami vor începe luni, 23 martie, iar meciurile de pe tabloul principal miercuri, 25 martie. Meciurile de pe tabloul principal vor fi transmise la DolceSport 1.

Simona Halep, victorioasă la Indian Wells, şi-a aflat adversarele de la Miami, turneu dotat cu premii totale de 5.381.235 de dolari. Românca este a treia favorită la câştigarea turneului, urmând să intre direct în turul doi, unde se va duela cu Nicole Vaidisova din Cehia sau a unei jucătoare venite din calificări. În turul trei, Simona ar putea să o întâlnească pe Magdalena Rybarikova din Slovacia sau pe Camila Giorgi din Italia.

Dacă va trece de aceste două tururi, Halep s-ar putea duela în optimi cu Jelena Jankovic, cea pe care a învins-o din finala de la Indian Wells, cu italianca Flavia Pennetta sau cu Viktoria Azarenka. Mergând mai departe, dacă favoritele îşi vor respecta statutul, românca s-ar putea duela în sferturi cu Eugenie Bouchard, în semifinale cu Serena Williams, favorita nr. 1 turneului, iar în finală cu Maria Sharapova, favorita nr. 2 a competiţiei.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Simona Halep încheie meciul cu Jankovici cu un punct încântător

VIDEO Discursurile jucătoarelor şi ceremonia de acordare a trofeului

VIDEO 5 lovituri senzaţionale reuşite de Simona Halep la Indian Wells 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite