Opt boxeri din România participă la Campionatele Europene de la Harkov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Nistor
Mihai Nistor

Lotul naţional de box al României, format din 8 sportivi, a plecat miercuri la Harkov, în Ucraina, care găzduieşte între 16 şi 24 iunie Campionatele Europene de Box pentru seniori.

Lotul României este alcătuit din Robert Jitaru (cat. 56 kg), Răzvan Andreiana (60 kg), Nicuşor Ciobanu (64 kg), Marian Piţa (69 kg), Vitalie Mîrza (75 kg), Bogdan Juratoni (81 kg), Cătălin Cristea (91 kg) şi Mihai Nistor (+91 kg), antrenaţi de Valentin Vrânceanu, Dumitru Dorobanţu şi Ablalim Ferodin.

La precedentul Campionat European, din 2015, Mihai Nistor a obţinut medalia de bronz la +91 kg şi este mare favorit la podium şi la ediţia din acest an. Obiectivul impus de Vasile Cîtea, preşedintele federaţiei de profil, este obţinerea a 1-2 medalii. Competiţia din Ucraina oferă calificarea la Campionatele Mondiale din 2017, de la Hamburg, primilor opt sportivi de la fiecare categorie. Robert Jitaru şi Paul Andrei Arădoaie (81 kg) au cucerit în acest an medaliile de aur la Campionatele Europene Under-22 de la Brăila.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite