Omul care i-a păzit spatele lui Mike Tyson urcă în ring la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Triplu campion naţional de kickboxing Valentin Bordianu a parafat astăzi un acord cu Dynamite Fighting Show şi îşi va face debutul în promoţie pe 19 octombrie în cadrul galei de la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

În vârstă de 30 de ani, Bordianu are 1,93 metri şi cântăreşte 110 kilograme, iar de-a lungul carierei a disputat 18 de meciuri şi a câştigat 13, dintre care 8 prin KO.

Cel mai mare succes al carierei a fost înregistrat chiar în acest an. Poreclit Pistolarul, luptătorul român a reuşit să îl învingă, chiar la Moscova, pe legendarul "Scorpion Roşu" Alexey Ignashov.

Bordianu este antrenat la Superkombat Academy România sub comanda lui Cezar Gheorghe şi Leonard Doroftei. Este cunoscut publicului larg şi după ce în urmă cu un an a fost bodyguardul personal al lui Mike Tyson în timpul vizitei fostului campion mondial la box în România.

"Pentru mine este o provocare să lupt la cel mai înalt nivel, să îmi depăşesc de fiecare dată limitele. Sunt un luptător prin definiţie şi abia aştept să urc în ringul Dynamite", a spus Bordianu.

Promotorul Cătălin Moroşanu este la rândul său impresionat de calităţile colosului din Bucureşti: "Bordianu este unul dintre greii români din noua generaţie care a impresionat, iar victoria cu Ignashov nu cred că este întâmplătoare. Am încredere că va aduce plusul de valoare pe care ni-l dorim de la fiecare sportiv din Dynamite Fighting Show."

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite