Omul cu „alergie la gol“ s-a întors la Steaua şi va fi titular

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a bătut palma cu un fotbalist de care râdea până de curând şi a anunţat că acesta va trebui să joace în primul „11“, deşi n-a mai dat cu piciorul în minge de şapte luni.

Leandro Tatu s-a accidentat în acel derby cu cântec din campionatul trecut, în care Steaua a învins Dinamo cu 3-2. 

S-a spus atunci că, la ordinul lui Borcea, mai mulţi jucători ai „câinilor“ au lăsat-o mai moale. S-a vehiculat că cele trei puncte au fost un cadou pe care finul Borcea i-a făcut naşului său, Gigi Becali, la despărţirea de formaţia din „Ştefan cel Mare“.

Revenind la Tatu, acesta s-a accidentat grav la genunchi, iar Steaua nu i-a mai prelungit contractul. Brazilianul şi-a încheiat astfel aventura în Ghencea, după 28 de meciuri şi trei goluri.

Nu şi-a găsit echipă

Tatu s-a operat şi a stat departe de gazon în ultimele şapte luni. Acum câteva zile, când s-a vorbit despre revenirea sa în Ghencea, Gigi Becali l-a descris în stilul său caracteristic pe brazilian.

„Tatu e anti-gol, el creează, dar nu marchează, nu vrea el să dea gol, are alergie la gol“, a spus Becali.

Astăzi, finanţatorul roş-albaştrilor a bătut palma cu Tatu, acesta urmând să încaseze un salariu lunar de 10.000 de euro. Brusc, latifundiarul şi-a schimbat discursul.

„Tatu e sănătos şi am zis «Hai să reparăm ce am stricat sezonul trecut, şi moral, dar şi valoric». În opinia mea, Tatu va fi titular la Steaua! A semnat pe doi ani şi mîine va pleca în Spania. Am zis să ştergem cu buretele ce a fost. Mie îmi place de el“, a încheiat Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite