Olteni înflăcăraţi: Craiovenii vin la Bucureşti pentru a distruge FCSB. „O să jucăm pe viaţă şi pe moarte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvian Cristescu
Silvian Cristescu

Oficialii celor de la CS U Craiova au promis că, după cele întâmplate în ultimele zile, fotbaliştii pregătiţi de Gigi Mulţescu îşi vor da viaţa pe teren, sâmbătă (ora 20.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV) pe „Arena Naţională“.

Craiova şi-a menajat o parte dintre titulari cu Viitorul, motivând că jucătorii au fost odihniţi pentru returul semifinalei din Cupa României cu FC Voluntari. Doar că, între partida cu Viitorul şi returul din cupă sunt zece zile! 

Mai mult, acum oltenii au lăsat de înţeles că iau în calcul folosirea tuturor titularilor contra FCSB, deşi între ultima etapă din play-off şi jocul din cupă sunt doar patru zile. „De ce n-a fost Ivan titular? Simplu, avea deja 3 galbene şi la al 4-lea risca să nu joace cu FCSB“, au scris oltenii într-un comunicat, semn că Ivan, rezervă în prima repriză a întâlnirii cu Viitorul, va începe din primul minut contra FCSB-ului.

Directorul sportiv al oltenilor, Silvian Cristescu, a fost chiar şi mai vehement într-o intervenţie la sport.ro: „O să jucăm pe viaţă şi pe moarte cu FCSB, după tot circul ăsta, chiar cu riscul unor accidentări înainte de meciul din cupă“.

„Ne-au contactat jucătorii!“

Oficialul craiovenilor a mai făcut o dezvăluire: „În săptămâna de dinaintea meciului cu Viitorul, jucătorii de la FCSB ne-au sunat fotbaliştii şi le-au dat mesaje“.

Iar preşedintele Marcel Popescu a detaliat: „Au venit din două direcţii mesaje de ameninţare şi de şantaj pe care le avem. Mesaje venite din zona Snagov şi din partea patronului Stelei. Mesaje pe care dacă cerneala le-ar vedea, dacă ar deveni publice, aţi vedea că sunt teribile. Au o tentă interlopă, de ameninţare şi şantaj. Ne gândim dacă să le aducem în atenţia organelor abilitate“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite