Olăroiu, victorie la scor în faţa lui Zenga: în ce situaţie teribilă a ajuns legendarul portar al naţionalei Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter Zenga
Walter Zenga

Walter Zenga a început sezonul în Serie A, la Sampdoria, o trupă care participa în cupele europene. Trecerea de la unul dintre cele mai puternice campionate din lume la o echipă minusculă din Emirate a fost de-a dreptul şocantă.

Walter Zenga a preluat Al-Shaab, ultimul loc în Emirate, în noiembrie, iar de atunci a bifat şase partide la formaţia din Sharjah. Bilanţul? O remiză şi cinci înfrângeri.

Ultimul eşec a venit, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa celor de la Al-Ahli Dubai, echipă pregătită de Cosmin Olăroiu. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 3, iar după ce Al-Shaab a rămas în zece oameni, în minutul 39, partida era ca şi încheiată. Al-Ahli a mai punctat de trei ori până la final, gazdele n-au reuşit decât un gol de consolare, în minutul 90+1, iar Al-Shaab - Al-Ahli s-a terminat 1-4.

Rezultatul menţine echipa lui Zenga pe ultimul loc după 13 din cele 26 de etape, cu doar două puncte. Al-Shaab e la zece puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură menţinerea în primul eşalon. Al-Ahli Dubai a încheiat turul pe locul 2 cu 27 de puncte, lider fiind Al-Ain cu 34 de puncte. Totuşi, echipa lui Olăroiu are două meciuri restante pe care le va disputa în următoarea perioadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite