Olăroiu ştie cine va fi noul lider al echipei naţionale: "Bine că nu s-a dus la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olaroiu
Cosmin Olaroiu

Cosmin Olăroiu a fost principala opţiune a FRF pentru funcţia de selecţioner al României, dar nu a putut pleca din Emiratele Arabe Unite, unde antrenează pe bani mulţi.

Într-o intervenţie la Dolce Sport, Olăroiu a dezvăluit pe cine vede viitorul lider al naţionalei.Acedsta este Răzvan Marin, de la Viitorul. "Din punctul meu de vedere e bine ca nu s-a dus la Steaua, pentru ca el este un lider in echipa Viitorului. Si poate sa se exprime asa cum vrea el. Am vazut ca si Gica (n.r. - Hagi) i-a creat confortul in joc ca sa se exprime asa cum e mai bine pentru el. Venind la Steaua, unde sunt jucatori valorosi, el n-ar mai avea aceeasi anvergura si atunci ar putea fi un pas inapoi, in plan psihologic cel putin. Si sa joace la o echipa care sa-i ofere statutul asta de lider e un lucru pozitiv", a spus Olăroiu la Dolce Sport.

Când a venit vorba dacă vrea să-l transfere la echipa lui pe mijlocaşul Viitorului, tehnicianul a declarat: "E foarte tânăr şi cred că are un viitor care să-i permită să joace la echipe mari din Europa. Ar fi păcat să se irosească la noi aici, la camile".

Răzvan Marin (20 de ani) joacă la Viitorul din 2013 şi a bifat nu mai puţin de 68 de meciuri pentru echipa mare de la Academia lui Gheorghe Hagi. Mijlocaşul are 5 goluri şi 8 pase decisive în Liga 1.

   

marin
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite