Olăroiu, pas mare spre finala Ligii Campionilor: cum era să fie ruinată munca lui de o prostie monumentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Ahli Dubai, formaţia pregătită de tehnicianul român, a făcut o partidă solidă, la Riad, pe terenul celor de la Al-Hilal. Partea secundă a jocului a fost marcată însă de un moment uluitor, cum rar se vede la o semifinală de asemenea importanţă.

Al-Ahli Dubai e cu un pas în finala Ligii Campionilor Asiei, după o remiză, la Riad, în faţa celor de la Al-Hilal, scor 1-1.

A fost o revenire spectaculoasă pentru Cosmin Olăroiu în oraşul unde şi-a început cariera de antrenor în Asia şi acolo unde a devenit un idol pentru suporterii celor de la Al-Hilal, grupare cu care a cucerit trei trofee, între 2007 şi 2009.

După o primă repriză fără evenimente majore, Al-Ahli Dubai a deschis scorul prin brazilianul Lima, care a punctat cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă (57). De când a fost transferat de Olăroiu, fostul vârf al celor de la Benfica a punctat în fiecare meci, având opt reuşite în şapte jocuri!

La 1-0 însă, munca lui Oli putea fi ruinată de un moment uluitor. Stoperul Salmeen Khamis, aflat în duel cu un adversar în propriul careu, a crezut că balonul a părăsit suprafaţa de joc şi, drept urmare, a luat mingea cu mâna pentru a-i da portarului. Cum arbitrul nu indicase aut de poartă, considerând că mingea n-a ieşit în totalitate, s-a dat lovitură de la 11 metri pentru Al-Hilal!

Reluările au demonstrat însă că centralul a greşit, balonul fiind în afara terenului, atunci când a fost luat în mână de Khamis. N-a mai contat, fiindcă penalty-ul executat de brazilianul Carlos Eduardo a lovit bara.

VEZI AICI FAZA

S-a terminat 1-1, după ce a punctat Ailton Almeida (82), dar Al-Ahli Dubai are prima şansă la calificare, înaintea returului de pe teren propriu, programat pentru 20 octombrie.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite