Olăroiu, comparat cu Jose Mourinho! Ce mare jucător străin l-a elogiat pe antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olaroiu

Munca lui Cosmin Olăroiu, unul dintre cei ai titraţi antrenori români în campionatele externe, este  apreciată de jucătorii cu care acesta a colaborat.

Eder, fostul atacant al lui Inter Milano şi al naţionalei Italiei şi unul dintre elevii lui Olăroiu la Jiangsu Suning, formaţie cu care a luat titlul în China în sezonul trecut, a vorbit în termeni foarte elogioşi la adresa românului, pe care l-a numit "Jose Mourinho al Asiei"

"Diferenţa faţă de fotbalul european este probabil reprezentată de vizibilitate, pentru că în Italia poţi vedea toate meciurile. În China, mai puţin. De asemenea, la Jiangsu m-am antrenat mai bine. Cosmin Olăroiu, antrenorul, era considerat Jose Mourinho al Asiei. Nivelul antrenamentelor era unul excelent. În Italia alergam 12,5 kilometri. În China, aproximativ la fel. Pentru unii poate fi dificil să se adapteze la fotbalul din China, după ce au jucat în Italia. E un fotbal diferit. E vorba de adaptare", a spus Eder, conform digisport.ro, care citează fcinternews.it.

Fotbalistul născut în Brazilia a strâns 245 de meciuri şi 60 de goluri în Serie A, la cluburi precum Inter sau Sampdoria. De asemenea, Eder are 26 de partide jucate în tricolul naţionalei Italie, pentru care a marcat de 6 ori. 

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a câştigat 15 trofee în Arabia Saudită, Qatar, Emirate şi China, începând din 2007, de când a părăsit fotbalul românesc. În prezent, antrenorul român este fără angajament, după desfiinţarea clubului Jiangsu Suning. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite