Olăroiu, impresionat de Cannavaro: cum se foloseşte românul de experienţa unuia dintre cei mai mari fundaşi din istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 44 de ani a descris cum decurge colaborarea sa cu italianul care şi-a făcut un CV glorios ca jucător, însă a rămas mereu cu picioarele pe pământ.

La Al-Ahli, Cosmin Olăroiu are un staff numeros format din Cătălin Necula, Gabriel Caramarin, Eugen Nae şi Fabio Cannavaro. La ei se adaugă şi un antrenor localnic, aşa cum prevede regulamentul în cazul formaţiilor din Dubai. În ciuda faptului că are un trecut glorios ca fotbalist, Cannavaro nu lasă în niciun moment senzaţia că s-ar considera deasupra celorlalţi. 

„Fabio nu e un tip de treabă, ci foarte de treabă. E un om normal, fără aere de vedetă, care munceşte. E foarte preocupat de ceea ce face, iar acest lucru mă bucură foarte mult. Discutăm foarte mult, mai ales că eu sunt deschis la dialog şi mă sfătuiesc cu colegii mei înaintea meciurilor. Le cer părerea despre metodele de pregătire. Cred că pentru mine şi pentru Fabio această colaborare e una benefică“, ne-a declarat Oli.

Având în vedere că italianul a fost un apărător de clasă mondială, Olăroiu se foloseşte de experienţa acestuia, mai ales în pregătirea fundaşilor. De când românul a fost suspendat de Federaţia din Emirate, Cannavaro are un rol mai important în timpul meciurilor. El şi Necula stau pe bancă şi ţin legătura cu Oli, care urmăreşte partida din tribune, alături de Caramarin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite