Olăroiu plăteşte pentru incompetenţa altuia: echipa sa a fost depunctată. Ce decizie a luat şeicul care conduce clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bine plătit tehnician român are şi cele mai mari probleme în acest sezon. Echipa sa e lider în Emirate, dar e lovită din toate direcţiile. Acum, Oli a avut o surpriză neplăcută din cauza amatorismului unui om din conducere.

Cosmin Olăroiu are parte de cel mai dificil sezon de când s-a apucat de antrenorat. Totul a început de când fosta sa echipă, Al-Ain, i-a declarat război, acuzându-l că n-avea dreptul de a semna în vară cu Al-Ahli, fiindcă era sub contract până în iulie 2014.

Această dispută contractuală a dus, deocamdată, la suspendarea lui Olăroiu până la finalul sezonului în Emirate. Totuşi, Curtea de Arbitraj Sportiv (CAS) poate anula pedeapsa dictată de Federaţie din Emirate, însă, până la verdictul elveţienilor, fostul antrenor al Stelei urmăreşte partidele celor de la Al-Ahli din tribune. Această situaţie n-a putut opri însă seria excelentă a formaţiei din Dubai. Fără Oli pe bancă, Al-Ahli a legat trei victorii în trei etape.

Din păcate pentru tehnicianul român, ultimul succes s-a transformat într-un eşec la masa verde.

Ce s-a întâmplat?

Potrivit stiridesport.ro, Al-Ahli a pierdut trei puncte, deoarece l-a folosit pe mijlocaşul Adnan Al-Beloshi în victoria cu Al-Dhafra, scor 3-1. Al-Beloshi a fost introdus pe teren în minutul 75, la scorul de 3-0, deşi era suspendat pentru cumul de cartonaşe!

Abia la o zi după meci, un oficial al clubului l-a informat pe Olăroiu că mijlocaşul n-avea drept de joc. Astfel, în loc să aibă şase puncte avans faţă de locul 2, ocupat de Al-Shabab, Al-Ahli e acum la doar trei puncte de rivala din Dubai!

A dublat primele de joc

Când a aflat de gafa omului care ţine evidenţa cartonaşelor, şeicul Abdullah Al-Naboodah a convocat o şedinţă cu jucătorii şi antrenorii în care a anunţat că a dublat primele pentru partida cu Al-Dhafra, câştigată pe teren, dar pierdută la masa verde. „Vă cer doar să vă păstraţi spiritul de luptă şi să arătaţi acelaşi devotament pe care l-am văzut pe tot parcursul sezonului, inclusiv în meciul cu Al-Dhafra pe care l-aţi câştigat pe teren. Am încredere deplină în voi şi sunt sigur că împreună vom depăşi această problemă, fiindcă suntem o familie“, a spus Al-Naboodah potrivit stiridesport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite