Oficialii clubului Cordoba neagă interesul Stelei pentru David Lopes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Lopes ar fi interesat să plece de la Cordoba
David Lopes ar fi interesat să plece de la Cordoba

Fotbalistul a afirmat că nu știe nimic despre interesul formației române, dar că ar fi dispus să se transfere dacă va primi o ofertă bună.

Clubul de fotbal Cordoba CF, unde este legitimat fotbalistul David Lopes, dorit de Steaua București, a negat marți interesul formației române privind transferul acestui jucător, anunță ziarul "Marca".

Clubul din Cordoba a publicat pe pagina de internet un comunicat în care se spune că "nu există nicio ofertă clară pentru jucătorul David Lopes, iar acesta își va respecta contractul care-l leagă de acest club până la 30 iunie 2010".

Prin acest comunicat, clubul spaniol vrea să pună capăt speculațiilor care se făceau asupra sumei de transfer de 300.000 de euro pe care ar fi fixat-o pentru cedarea jucătorului.

Ziarul "Marca" nu crede că transferul lui David Lopes va fi posibil. "Steaua era una dintre posibilele destinații ale jucătorului, dar clubul român vroia să-l împrumute până la sfârșitul sezonului, lucru care nu este pe placul clubului din Cordoba", scrie "Marca".

Jucătorul a declarat că nu știe nimic despre oferta Stelei, dar ar fi interesat de un posibil transfer la formația din București.

Vezi pe adevarul.es ce a declarat fotbalistul privind transferul său la Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite