OFICIAL. Piţurcă, noul manager general al Craiovei! Mititelu: „A semnat pe trei ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Negocierile dintre Victor Piţurcă şi Adrian Mititelu s-au încheiat. Fostul selecţioner a semnat cu Universitatea Craiova pe trei ani şi va avea alături de el aceeaşi echipă cu care a lucrat la Steaua.

UPDATE 15.15 - Negocierile s-au încheiat. Mititelu şi Victor Piţurcă au ieşit zâmbind de la Golden House, cel de-al doilea ţinând în mână contractul semnat cu Craiova.

Victor Piţurcă, noul manager general al Craiovei! Mititelu: „Nu vă aşteptaţi la miracole“

"Piţurcă a semnat pe trei ani. Mi s-a luat o piatră de pe inimă, am scăpat de o povară imensă. De acum nu mă mai tem decât de ghinion. Voi fi doar un simplu spectator, dar voi trăi la fel de intens meciurile echipei. Nu vă aşteptaţi să facem miracole la Craiova, lucrurile vor evolua pas cu pas. La norocul care îl caracterizează şi priceperea de care a dat dovadă de atâtea ori, Piţurcă va face performanţă aici", a spus Adrian Mititelu.

Piţurcă a refuzat să facă declaraţii. El va fi prezent la antrenamentul din această seară al echipei, care va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco“, de la ora 19.00. Piţurcă va sta pe bancă la meciul cu Sportul Studenţesc de sâmbătă.

Piţurcă îşi va alege singur staff-ul în care Silvian Cristescu va ocupa funcţia de preşedinte. Din echipa sa vor face parte şi Neagoe, Florin Marin, Boldici, Ovidiu Costeşin. Va rămâne şi Sandu Tăbârcă“, a mai spus Mititelu. 

„Ce obiectiv de performanţă să-i impun eu lui Piţurcă?  E un pleonasm să alături performanţă de numele Piţurcă!", a încheiat patronul Ştiinţei, care a dezvăluit că l-a dorit ca antrenor pe Piţurcă de pe vremea când acesta antrena echipa naţională.

image

Adrian Mititelu are în mână contractul pe trei ani al lui Victor Piţurcă

UPDATE 14:00 - Pițurcă, Mititelu și Cristescu se află împreună la Golden House și stabilesc detaliile acordului. Ei se află în aceeași sală în care Gheorghe Popescu și-a anunțat, în trecut, candidatura la președinția FRF.

UPDATE 13:00 - Adrian Mititelu și Victor Pițurcă s-au înțeles au trecut la redactarea actelor prin care "Piţi" preia funcţia de manager general al Universitpţii Craiova. Fostul selecționer va semna în următoarele ore.

Discuţiile dintre cei doi s-ar fi întins până spre ora 5 dimineaţa, conform unor apropiaţi ai fostului selecţioner, părţile urmând să se întâlnească şi astăzi, pentru runda finală.

Mititelu a supervizat antrenamentul, în locul lui Piţurcă: „Sunt optimist că Piţi va fi managerul Craiovei“. Vezi şirul evenimentelor din Bănie!

În mare parte Piţurcă a fost de acord cu ce i-a oferit Mititelu, cred că se vor înţelege. În proporţie de 75 la sută lucrurile sunt clare. Astăzi ei se vor întâlni din nou, iar Piţi va trebui să ofere un răspuns, dar cred că va fi unul pozitiv“, a precizat un apropiat al celor două părţi.  

Dacă Victor Piţurcă va accepta oferta lui Mititelu, antrenamentul de diseară al Universităţii Craiova va fi condus de Eugen Neagoe şi Gabi Boldici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite