Octavian Bellu, comparat cu torţionarul Vişinescu: „Se ascund înregistrări, se muşamalizează ce s-a petrecut în lagărul de la Izvorani în ultimii trei ani!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastica românească stă pe un butoi de pulbere după ce lipsa de rezultate s-a legat perfect cu dezvăluirile privind bătăile pe care le primeau sportivele.

Poveştile din cartea Mariei Olaru, lansată în weekendul care a trecut, au fost confirmate şi de alte foste sportive, dar nu a existat nicio reacţie oficială din partea Federaţiei sau a Ministerului. Acesta lucru nu o descurajează pe Silvana Peng, mama Asianei Peng, una dintre sportivele excluse de la lot, care continuă războiul visrulent cu toată conducerea gimnasticii româneşti.

"Cum să baţi copiii altora şi să nu-ţi pese ? Cum să taci şi să asişti la spectacolul macabru şi să ai pretenţia că eşti intangibil fiindcă pe tine te cheamă Bitang şi Bellu? Cum să minţi cu neruşinare şi să nu ai demnitate să-ţi recunoşti greşelile, precum Vişinescu?

Cum să crezi ca şi să perpetuezi până la nivel, de lot olimpic naţional feminin românesc, astfel de tehnici şi să consideri că e normal să adopţi un astfel de comportament faţă de un copil, dar mai cu seamă fata de un copil care munceşte silnic zilnic până la epuizare?
Şi totusi, se tace şi azi, se ascund înregistrări, se muşamalizează şi minimizează Ausschwitzul de la Izvorani din ultimii 3 ani !

Stoica, Grigoraş, FRG, v-aţi ascuns, sau voi aprobaţi şi veniţi cu îmbunătăţiri la rele tratamente aplicate minorilor, aceste practici barbare şi vă permiteţi să traumatizaţi şi maltrati copiii altora, ajunşi să facă performanţă, în lot national olimpic romanesc 2012 decembrie - decembrie 2015?", este mesajul public al mamei uneia dintre sportivele care au avut probleme la lotul naţional.

Cea mai apropiată colegă a Martiei Olaru rupe tăcerea: " Din cauza ei am cerut să fiu mutată în altă cameră!"

Materiale pe aceeaşi temă

Implicare-şoc în cazul fostei gimnaste Maria Olaru: „Ruşii au prostul obicei de a destabiliza ţara discreditându-i valorile“ Cu cine s-a măritat aceasta

Gimnasta bătută cu sălbăticie, în faţa colegelor sale de la lotul naţional, rupe tăcerea: „A fost traumatizant la Deva. Şi în ziua de azi mai am coşmaruri!“

Cuplul Bellu-Bitang reacţionează în scandalul bătăilor aplicate gimnastelor: „Am vrut să pregătim copiii ca pe nişte oameni care să reziste la orice“

Dezvăluiri din „lagărul de concentrare” de la Deva. Fostul şef al gimnasticii recunoaşte: „Da, pe vremea aia gimnastele mai erau agresate!”

Bellu şi Bitang, puşi la zid nu doar de Maria Olaru: „Torţionari, nişte gunoaie bipede care au întreţinut ani de zile Auschwitz-ul de la lotul feminin”

Elisabeta Lipă intervine în scandalul dintre Maria Olaru şi Octavian Bellu. Pe cine arată cu degetul ministrul Sportului

Bellu, despre cartea Mariei Olaru: Îmi sunt atribuite fapte despre care nu ştiu nimic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite