O competiţie de tenis cu peste 100 de juniori la start începe duminică, în Bucureşti

O
competiţie de tenis cu peste 100 de juniori la start începe duminică, în
Bucureşti

Duminică debutează Dr. Oetker Junior Trophy FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Peste o sută de juniori din 13 ţări vor participa la cea de-a doua ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy ce se va desfăşura in perioada 27 mai - 3 iunie, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

La competitie participa sportivi din Turcia, Cehia, România, Slovacia, Ucraina, Slovenia, Moldova, Belgia, Elveţia, Belarus, Franţa, Germania şi Bulgaria. Dr. Oetker Junior Trophy este cea mai mare competiţie Europeană de tenis pentru Juniori până în 14 ani, organizată în România. Ceremonia de deschidere a turneului va avea loc, azi, de la ora 18.30, iar luni, de la ora 12.00 va fi organizată o conferinţă de presă. La conferinta au fost invitaţi secretarul de stat MTS, Carmen Tocală şi Horia Georgescu, preşedintele ANI (Agentia Nationala de Integritate), care vor ridica la fileu prima minge. De asemenea, va fi premiată Florenţa Mihai de către Tennis Europe, iar Andreei Roşca i se va înmâna Trofeul Performanţei 2012, pentru rezultatele remarcabile la nivel internaţional pe care le-a înregistrat în anul competiţional trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările