Obiectivul României la debutul în preliminariile Euro 2020. Ce se aşteaptă de la meciurile cu Suedia şi Feroe

Obiectivul României la debutul în preliminariile Euro 2020. Ce se aşteaptă de la meciurile cu Suedia şi Feroe

Naâionala României

Naţionala de fotbal a României va debuta pe 23 martie în preliminariile Campionatului European din 2020, care se va desfăşura şi la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că îşi doreşte ca echipa naţională a României să obţină minimum 4 puncte în meciurile cu Suedia (23 martie) şi Insulele Feroe (26 martie), primele din cadrul preliminariilor EURO 2020.

"Primul meci cu Suedia va fi cu siguranţă cel mai dificil pentru că e foarte important cum începem. Ne dorim să începem cu dreptul, adică să obţinem cel puţin 4 puncte din această dublă. Aşa cum îl cunosc pe selecţionerul Cosmin Contra ne vom bate să obţinem 3 puncte în Suedia şi alte 3 cu Insulele Feroe pentru a pregăti mult mai liniştiţi dubla din luna iunie", a spus Burleanu.

"Avem jucători accidentaţi şi acest lucru dă peste cap strategia şi planurile selecţionerului. Însă cu siguranţă jucătorii convocaţi vor da totul pentru a ne îndeplini acest obiectiv. Aşa cum au făcut-o de altfel şi în Liga Naţiunilor, competiţie pe care am terminat-o neînvinşi", a adăugat preşedintele FRF.

Prima reprezentativă de fotbal a României va întâlni Suedia, în deplasare, la 23 martie (ora 19:00), şi Insulele Feroe, în 26 martie (ora 21:45), pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, în primele două partide pe care le va disputa în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: