O poză cu Adrian Mutu apare într-un articol din Der Spiegel despre mafia pariurilor din fotbal

O poză cu Adrian Mutu apare într-un articol din Der Spiegel despre mafia pariurilor din fotbal

Poza lui Mutu apare pe prima pagină în Der Spiegel

Ediţia on line a publicaţiei Der Spiegel a postat o fotografie a lui Adrian Mutu pe când juca în Serie A pentru Fiorentina, ilustrând articolul despre cele 700 de meciuri suspectate de Europol ca fiind trucate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Der Spiegel tratează pe larg subiectul meciurilor suspectate de „blat” la nivel mondial. Jurnaliştii germani analizează pe toate feţele informaţiile potrivit cărora Poliţia Europeană a confirmat prezenţa unei reţele „monstruoase” care a aranjat meciuri la nivel mondial.

Surprinzător sau nu, în galeria foto realizată de nemţi apare şi o fotografie a lui Adrian Mutu pe când juca în tricoul Fiorentinei, fără a exista în text vreo referinţă la atacantul român, actualmente la Ajaccio. Der Spiegel face, astfel, o aluzie potrivit căreia Fiorentina, fosta echipă a lui Adrian Mutu, a fost atinsă de acest flagel. Nu este exclusă nici varianta ca însuşi fotbalistul român să fi participat la trucarea unor meciuri.

Suspiciunile planează şi asupra unor meciuri din campionatul românesc, fără să existe vreo informaţie concretă în acest sens. Anchetatorii îşi vor continua munca, existând posibilitatea ca în cel mai scurt timp să iasă la iveală şi alte detalii despre "blaturile" la nivel înalt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările