O nouă escapadă pentru Adrian Mutu înainte de a reveni în iarbă, la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu este un împătimit al petrecerilor nocturne
Adrian Mutu este un împătimit al petrecerilor nocturne

Deşi trebuia să fie prezent în tribunele stadionului Ghencea pentru a vedea pe viu Steaua şi Petrolul, "Briliantul" n-a mai ajuns la meci, preferând să meargă la o petrecere organizată lângă Bucureşti.

Adrian Mutu şi-a încheiat socotelile cu Ajaccio a anunţat în urmă cu o săptămână că va juca pentru Petrolul. Fostul decar al naţionalei a anunţat că vine special în România pentru a urmări din tribune jocul noii sale formaţii contra Stelei, dar, până la urmă, "Brilianul" n-a mai ajuns la meci.

Potrivit informaţiilor furnizate de apropiaţii fotbalistului, citaţi de gsp.ro, Mutu a preferat să meargă duminică seara la o petrecere organizată de nişte prieteni de-ai săi în Otopeni, după ce sâmbătă noaptea petrecuse într-un local bucureştean, până la cinci dimineaţa, în compania unor lăutari şi a lui Ionuţ Luţu, şoferul lui Gigi Becali.

Adrian Mutu este cunoscut în lumea show-bizului pentru desele sale escapade nocturne. "Briliantului" i-au plăcut întotdeauna petrecerile alături de prieteni şi nu a ezitat niciodată să pozeze la astfel de reuniuni, spre deliciul paparazzilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite