O nouă dramă în sportul românesc, la o săptămână după moartea lui Ekeng. Ambulanţa a venit după 20 de minute!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Scene şocante s-au petrecut astăzi la bazinul Floreasca, la numai o săptămână de la moartea tragică a fotbalistului camerunez al clubului Dinamo Bucureşti, Patrick Ekeng.

Fostul poloist al lui Dinamo, Cornel Chiuariu (58 de ani), a încetat din viaţă pe marginea bazinului Floreasca, după ce a intrat în stop cardio-respirator, medicii efectuând timp de 45 de minute manevre de resuscitare, dar fără succes, a declarat agenţiei News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, dr. Alis Grasu. "S-a primit o solicitare prin 112 pentru un bărbat care a leşinat. S-a dirijat imediat un echipaj de tip B cu asistentă spre acel loc. Între timp s-a spus că este în stop cardio-respirator. Cazul a fost preluat de SMURD, care a trimis imediat o ambulanţă de la Spitalul de Urgenţă Floreasca", a explicat Alis Grasu. 

Din informaţiile oferite de DigiSport, nicio ambulanţă nu era prezentă la bazin. Mai mult, maşina care a venit la faţa locului pentru primul ajutor a sosit la 20 de minute după ce a fost apelat numărul 112. Se pare că sportivul a suferit, la fel ca şi Ekeng, un stop cardiac. Vestea tragică a fost confirmată şi de Adrian Cercel, unul dintre colegii săi. „Din păcate azi, la 13.50, colegul nostru CHIUARIU CORNEL a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca", a scris acesta pe Facebook. Chiuariu juca acum într-un campionat de veterani. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite