O moarte fulgerătoare: Fiica lui Dan Lăzărescu face lumină în cazul decesului tatălui ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Lăzărescu a murit din cauza unui infarct după mai multe zile în care i-a fost rău
Dan Lăzărescu a murit din cauza unui infarct după mai multe zile în care i-a fost rău

La două zile după o tragedie care a şocat lumea fotbalului românesc, apar noi detalii despre cum s-a stins fostul arbitru asistent, la doar 49 de ani.

Dan Lăzărescu a murit din cauza unui stop cardio-respirator, deşi, aparent, problemele sale de sănătate erau doar cele cu spatele din cauza cărora şi-a şi încheiat cariera, prematur, în 2004.

Apoi, a fost cooptat, o perioadă, în Comisia Centrală a Arbitrilor şi, ulterior, a ajuns specialist pe probleme de arbitraj pentru postul Telekom Sport. După tragedia dispariţiei sale, luni seară, au apărut fel şi fel de zvonuri legate de modul în care a fost găsit, fără suflare, în locuinţa sa. Într-un mesaj transmis, astăzi, pentru digisport.ro, fiica fostului arbitru asistent a făcut o serie de precizări.

Ce a spus Andreea Lăzărescu?

*Andreea Lăzărescu mă numesc, fata fostului arbitru Dan Lăzărescu. Aş dori să fac lumină în cazul morţii tatălui meu. Tatăl meu nu suferea de o boală anume, un stop cardio respirator i-a fost fatal. Este greu să vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevărat că l-am găsit după o zi. L-am găsit chiar în acele momente pentru că am simţit. Şi fac acest anunţ pentru ca vreau să evit să mai apără orice fel de speculaţi

*Tatăl meu, în ultimele două zile de viaţă, nu mai vorbea cu nimeni la telefon, în afară de mine şi de mama lui. Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat în locuinţă. Îi era rău, dar nu exagerat. Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni. 

*În ziua de luni am fost la el, dar nu a mai răspuns, am încercat să intru în casă şi nu am reuşit fără echipajul de politie. Data şi ora decesului au fost: «Luni, 11 mai, ora 22:00». Este cumplit prin ce trecem eu şi familia mea. Suntem îndureraţi, total distruşi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite