O legendă a boxului şochează la 61 de ani. Urmează calea medicală pentru a deveni femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frank Maloney, fost boxer şi manager al boxerului FOTO PA
Frank Maloney, fost boxer şi manager al boxerului FOTO PA

Frank Maloney, fost manager al boxerului britanic Lenox Lewis, urmează un tratament pentru a deveni femeie, aşa cum susţine că s-a simţit mereu a fi.

„Nu m-am născut în corpul potrivit şi am ştiut întotdeauna că sunt o femeie. Eroarea de la naştere se corectează acum pe cale mediaclă. Am un creier feminin. Am ştiut că sunt diferit din momentul în care am putut să mă compar cu alţi copii. Am fost gelos pe fete“, a declarat Frank Maloney, care doreşte să se numească de acum înainte Kellie. 

Conştient de impactul social pe care-l va avea schimbarea sa, Maloney s-a frământat multă vreme pe această temă: „Nu mai suport să trăiesc în umbră. Aş fi fost mort dacă aş fi continuat să trăiesc cu această povară. Mi-am spus că poate într-o zi voi putea câştiga suficienţi bani pentru a dispărea şi trăi o viaţă nouă, departe, ca femeie şi că nimeni nu-mi va acorda atenţie“.

Maloney, fost candidat la primăria Londrei, are două fete din tot atâtea căsătorii şi urmeză un tratament hormonal de doi ani, pentru a deveni femeie. Omul surprizelor, fostul boxer a afirmat, atunci când s-a pus problema, că nu va merge în campanie electorală într-un cartier unde trăiesc mulţi homosexuali: „Nu sunt homofob, dar cred că este important ca în public să ai o viaţă conformă cu morala. Sunt pentru valorile familiei tradiţionale şi pentru viaţa de familie. Sunt împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex“, conchide cel care-şi dorea în tinereţe să devină preot catolic.

Cine este Vitali Klitschko, primul primar al Kievului ales după conflictele din Ucraina

Omul numărul 1 din boxul mondial, implicat într-un scandal sexual. A lăsat gravidă o cunoscută cântăreaţă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite