O jucătoare de tenis de top a dezvăluit că este bisexuală: „În relaţia dintre două femei există o conexiune aparte“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kasatkina

Rusoaica Daria Kasatkina (37 WTA)  a acordat un interviu foarte intim pentru Match TV, în care a  abordat teme din domenii extrem de variate, atât din tenis, cât şi din viaţă, şi în care a recunoscut că este atrasă de ambele sexe.

Pe lângă discuţiile despre politică sau despre cariera sa sportivă, jucătoarea de 23 de ani nu a avut nicio reţinere  să dezvăluie că este deschisă atât relaţiilor heterosexuale, cât şi a celor homosexuale. Daria i-a îndemnat pe oameni să nu se mai ascundă şi să îşi afişeze fără reţineri orientările sexuale.

„În relaţia dintre două femei există o conexiune aparte, mai ales la nivel emoţional, în timp ce între bărbaţi şi femei apar prea multe neînţelegeri. În Rusia, atunci când recunoşti că eşti homosexual, eşti întâmpinat cu multa ostilitate, pe când în Europa e o deschidere mai mare, un nivel de toleranţă mai ridica. Cred că asta e calea corectă. De ce să te ascunzi?", a  spus rusoaica.

Kasatkina traversează o perioadă foarte bună a carierei sale. Sportiva din Rusia a câştigat două titluri în 2021, la Melbourne şi la Sankt Petersburg. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite