O handbalistă de la naţionala României este desfigurată din cauza unei pastile administrate de medic: "Dacă mă vede cineva, nu mă recunoaşte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Berbece
Ana Maria Berbece

Caz şocant la naţionala de handbal feminin, acolo unde una dintre cele mai promiţătoare jucătoare trece prin momente groaznice.

Ana Maria Berbece a fost convocată în decembrie 2017 la echipa naţională feminină de handbal feminin pentru Campionatul Mondial, însă visul tinerei handbaliste s-a transformat rapid într-un coşmar din cauza medicilor de la lot, conform spuselor jucătoarei.

”Am fost intoxicată, a fost o doză mult prea mare cu o pastilă, fiindcă acuzam dureri de stomac. Mi-a provocat alergie la trei săptămâni de la administrare. Conform spuselor medicilor, ar fi trebuit să se elimine din organism în 1-2 luni.

Am rămas cu sechele în urma acestei alergii. Adică nu ştie nimeni ce se petrece cu organismul meu. Simptome groaznice, dureri de cap, alergii la nivelul pielii, peste tot pe corp, nu am cuvinte să explic, doar colegele de echipă ştiu în ce hal puteam să arăt, faţa mea, dacă mă vede cineva nu mă recunoaşte, este umflată, ce pot spune, îmi petrec majoritatea timpului stând în pat fiindcă nu rezist mult, atât. Nu doresc nimănui, în orice caz”, a declarat Ana Maria Berbece pentru telekomsport.ro.

Tânăra handbalistă regretă că în urma acestui incident condiţia sa sportivă are de suferit. ”Alergia aceea a provocat un întreg dezechilibru, despre care nu ştiu nimic. Mi se pare trist, oricum, că trebuie să trec prin asta, atât sănătatea mea suferă, forma mea sportiva şi faptul că pierd atât timp”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite