O fostă mare campioană despre Simona Halep: „Aş fi şocată dacă nu va câştiga un Grand Slam în 2018“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va încheia anul pe locul 1 WTA, dar aşteaptă încă un titlu de Grand Slam, după ce a irosit două şanse de a câştiga astfel de trofee.

Chris Evert, care este o admiratoare fidelă a Simonei,  econvinsă însă că jucătoarea noastră va depăşi acest prag în 2018. "Cred că anul viitor Vika Azarenka va reveni la capacitate maximă. Cred că şi Maria (Sharapova - n.r.) va fi din ce în ce mai bună. Dacă va rămâne sănătoasă, va fi o forţă demnă de luat în seamă. Petra Kvitova a revenit şi Serena ar trebui să o facă la rândul ei.

Apoi e noul val, cu Garbine Muguruza, care are tot potenţialul din lume, şi Simona Halep. Aş fi şocată dacă Simona nu va câştiga un Grand Slam anul viitor", a declarat Evert, într-un interviu acordat pentru Times of India. Referitor la Halep, ea a mai declarat:  "A avut un an aproape grozav. Ar fi trebuit să câştige la Roland Garros, ar fi trebuit să câştige la Wimbledon (trebuia să o bată şi pe Johanna Konta, şi pe Venus Williams) şi ar fi putut câştiga la US Open. Doar dacă ar fi câştigat meciurile importante".

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite