O echipă românească e blocată în haosul din Turcia: Liga Profesionistă de Fotbal e în alertă, iar Steaua poate fi şi ea afectată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimele evenimente incredibile din Turcia, acolo unde a avut loc o lovitură de stat, pot afecta şi fotbalul românesc şi un mare eveniment sportiv programat pentru duminică.

Aeroportul Ataturk din Istanbul s-a închis, iar oamenii au luat cu asalt nu doar străzile, ci şi pista de aterizare a avioanelor! Mai mult, potrivit CNN, în Turcia nu mai funcţionează nici Facebook, nici Twitter, nici alte reţele de socializare, iar, în aceste momente, nu se ştie exact cine e la putere.

Această lovitură de stat vine la aproximativ două săptămâni după atentatul de pe Aeroportul Ataturk. Dacă atunci, cei de la Concordia Chiajna, aflaţi în cantonament în Turcia, n-au fost afectaţi, de această dată, ei „tremură“ din cauza evenimentelor din ultimele ore.

Concret, lotul Concordiei Chiajna ar fi trebuit să se întoarcă, astăzi, în ţară, urmând să întâlnească Steaua în finala Cupei Ligii, duminică, pe „Arena Naţională“. Potrivit gsp.ro, cum traficul aerian în Turcia e închis, iar haosul domneşte în această ţară, sunt şanse minime ca ilfovenii să mai ajungă la Bucureşti în timp util pentru confruntarea de duminică.

Astfel, e posibil ca finala Cupei Ligii să fie reprogramată. Ar fi o situaţie tragicomică, în condiţiile în care această partidă ar fi trebuit să aibă loc, iniţial, la 11 mai. A fost amânată însă, întrucât Anghel Iordănescu a cerut ca fotbaliştii Stelei convocaţi pentru Euro 2016 să aibă o vacanţă de câteva zile, înainte de a se prezenta la reunirea lotului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite