O echipă din Liga I nu a primit licenţa pentru sezonul viitor, din cauza restanţelor salariale

O echipă din Liga I nu a primit licenţa pentru sezonul viitor, din cauza restanţelor salariale

SC Vaslui, fără licenţă în Liga I FOTO Mediafax

FC Vaslui nu a respectat termenul dat marţi, 22 aprilie, pentru a prezenta dovada plăţii salariilor restante pe anul trecut sau acordul jucătorilor pentru reeşalonarea banilor, astfel încât nu a primit licenţa pentru Liga I.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea vasluiană se află într-o situaţie financiară delicată, însumând datorii de 500.000 de euro, care aveau drept dată limită de achitare ziua de marţi, pentru ca gruparea moldavă să primească licenţa în următorul sezon. 

Cu toate că oficialii aveau alternativa de a prezenta acordul jucătorilor pentru păsuire, acest lucru nu s-a întâmplat şi, potrivit regulamentului, SC Vaslui nu are drept de joc în primul eşalon românesc începând din sezonul următor.

În ciuda acestui context, echipa a reuşit cel mai mare succes al său din Liga I, un 8-1 în faţa celor de la Corona Braşov şi a învins, în mod surprinzător, Steaua, pe terenul campioanei României.


Ştiri pe aceeaşi temă:

FC Vaslui a învins Corona Braşov cu 8-1 şi a urcat pe locul patru în clasament, depăşind Dinamo

Ape tulburi la FC Vaslui: jucătorii au intrat în grevă, iar echipa riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: