Nunta lui Rafael Nadal cu Maria Perello, evenimentul monden al anului în Spania! Mister în privinţa participării lui Federer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul spaniol Rafael Nadal se însoară astăzi, la Mallorca, cu Maria Francisca Perello, iubita lui din copilărie.

Rafael Nadal are 33 de ani, iar Maria Francisca Perello "Mery" are 31 de ani şi s-au logodit în mai 2018 la Roma. Viitoarea soţie a spaniolului a renunţat la un job în asigurări pentru a se angaja ca Project Manager la Rafael Nadal Foundation, organizaţia care gestionează actele caritabile ale multiplului câştigător de Grand Slam-uri.

Presa mondenă speculează că peste 300 de invitaţi ar urma să participe la evenimentul de la castelul Fortalesa din Mallorca. Mirii vor fi îmbrăcaţi de Bruno Cucinelli, respectiv Rosa Clará, în timp ce meniul va fi asigurat de Maca de Castro, chef cu o stea Michelin.

Lista personalităţilor invitate diferă în funcţie de publicaţie, cel mai sonor nume fiind al fostului rege al Spaniei, Juan Carlos, care ar urma să ajungă la nuntă cu un elicopter. Printre invitaţi s-ar mai afla partenerul de dublu al lui Nadal, Feliciano Lopez, alături de Fernando Verdasco şi tot staff-ul său, în frunte cu Carlos Moya împreună cu unchii Toni Nadal, fostul său antrenor, şi Miguel Angel Nadal, fostul fotbalist al Barcelonei şi cântăreţul Enrique Iglesias.

Roger Federer nu ar fi fost invitat

Chiar dacă unele publicaţii au anunţat ca sigură participarea lui Roger Federer la nuntă, sportivul elveţian a declarat că nu va participa la ceremonie pentru că nu a fost invitat. "Ar trebui să nu mai luaţi în considerare toate zvonurile. Nu ştiu nimic despre nunta lui Rafael Nadal. În plus, am un program încărcat", ar fi declarat elveţianul în urmă cu o lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite