Numărul record de prezervative distribuite sportivilor de la Jocurile Olimpice de Iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru sportivii care concurează la Jocurile Olimpice de Iarnă a fost alocat un număr record de prezervative: 110.000! Rezultă că fiecare dintre cei 2.925 de atleţi a primit aproximativ 37 de prezervative.

Cel mai mare număr de prezervative în timpul unor Jocuri Olimpice a fost atins însă în 2016, la Rio, când au fost distribuite 450.000. Prezervativele au fost date prima oară sportivilor la Jocurile Olimpice de la Seul din anul 1988.

Producătorul de prezervative Convenience a făcut cea mai mare donaţie de contraceptive, dar nu se aşteaptă ca sportivii să le folosească pe toate, potrivit BBC. 

unt însă şi atleţi care au pus la îndoială calitatea prezervativelor. Într-o postare pe Instagram, patinatorul american Adam Rippon şi-a mărturisit dezamăgirea faţă de prezervativele primite: „M-am gândit că ar putea avea inele olimpice pe ele sau că vor fi de culori diferite, dar, nu, este vorba de un mit. Nu sunt supărat, doar dezamăgit”, a spus Adam Rippon, care este homosexual. 

Mai mulţi sportivi au apelat deja la aplicaţia de dating Tinder, de când au început jocurile în Pyeongchang. De altfel, ei au acces gratuit la varianta Gold, o versiune îmbunătăţită, care le permite utilizatorilor sa vadă numărul de like-uri şi persoanele de la care le-a primit.

De asemenea, Tinder a înregistrat o creştere de 1.850%  a persoaneleor care utilizează Tinder Passport - o caracteristică care le permite utilizatorilor să îşi schimbe localizarea oriunde în lume - pentru a fi pe radarul sportivilor din satul olimpic.

La Jocurile Olimpice de la Soci, în 2014, sportiva americană Jamie Anderson a declarat că a trebuit să renunţe la aplicaţie întrucât aceasta îi distrăgea atenţia. La vremea respectivă a câştigat aurul, iar anul acesta a cucerit aceeaşi medalie în proba feminină de slopestyle din cadrul concursului de snowboard al Jocurilor Olimpice de iarnă de la Pyeongchang

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite