Nu şi-a ascultat antrenorul. Ce i-a cerut Darren Cahill Simonei Halep la Shenzhen, iar aceasta n-a putut face

Nu şi-a ascultat antrenorul. Ce i-a cerut Darren Cahill Simonei Halep la Shenzhen, iar aceasta n-a putut face

Darren Cahill şi Simona Halep

Sloganul lansat de echipa Cahill- Halep la început de 2017 şi care suna aşa "Refuză să pierzi!" s-a năruit după numai două meciuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona a pierdut în faţa cehoaicei Siniakova, deşi a avut o revenire spectaculoasă, în primul set fiind condusă chiar cu 4-0. În cele din urmă înfrângerea rămâne tot o înfrângere şi o scoate pe Halep din competiţie prematur. Antrenorul ei a intervenit de două ori pe parcursul meciului şi i-a cerut anumite lucruri Simonei. 

"Tot ceea ce face ea, ar trebui să faci şi tu! Dar 5-10% mai mult! Loveşte, fă pasul în faţă! Încearcă să mişti lucrurile, nu doar să aştepţi! Încearcă mai mult pe serviciul doi al ei. Nu aştepta să vină mingea la tine, mergi mai în faţă! Şi fii mai agresiva pe primul serviciu", i-a spus Cahill Simonei, dar aceasta nu a putut îndeplini cerinţele antrenorului şi a jucat prea mult de pe fundul terenului, trimiţând mingi în fileu şi oferind adversarei spaţiu de joc.


Cum poate pierde Simona Halep locul 4 WTA din cauza înfrângerii de la Shenzhen

Vezi AICI ce a declarat cehoaica după succesul din faţa Simonei Halep

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: