Nu s-a mai întâmplat asta la US Open! Ce record negativ a bifat Simona Halep după înfrângerea din primul tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul I WTA, a fost eliminată în primul tur al US Open, după ce a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de Kaia Kanepi din Estonia, locul 44 WTA.

Primul meci, primul şoc pe tabloul feminin de la Flushing Meadows: Simona Halep, favorita numărul unu, a fost eliminată.  Kanepi a izbutit un meci aproape perfect, şi-a asumat mai multe riscuri şi a câştigat confruntarea cu 6-2, 6-4. 
„E o tragere la sorţi dificilă. Foarte dificilă. Oricine din Top 10 are o şansă, însă eu visez că pot câştiga încă un turneu major“. Cu acest gând în minte a intrat Simona pe arena Louis Armstrong, una remodernizată, cu mai multe locuri (14.000) şi un acoperiş retractabil.

Contra jucătoarei estoniene Kaia Kanepi însă nimic nu a mers cum trebuie. Simona Halep a părut „amorţită“, fără răspuns la loviturile incredibil de puternice ale adversarei sale. Modestă la serviciu, dar şi pe retur, punctul ei forte, Simona nu a reuşit să îşi pună în valoare calităţile în faţa unei adversare masive.

A fost primul meci de la US Open şi prima mare surpriză de pe tabloul feminin. De fapt, nu s-a întâmplat niciodată în era open ca favorita numărul unu să fie eliminată din primul tur la Flushing Meadows. Pentru Simona nu e o premieră: anul trecut, Halep a pierdut tot în primul tur, cu 4-6, 6-4, 3-6, în faţa Mariei Şarapova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite