Novak Djokovici s-a răzgândit în ceea ce priveşte turneul de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Liderul mondial din tenisul masculin şi-a îndulcit poziţia după ce lăsase de înţeles că nu vrea să participe la US Open în acest an.

Aflat în plin turneu caritabil în câteva ţări din estul Europei, Novak Djokovici a revenit asupra declaraţiilor din urmă cu o săptămână, prin care se declara sceptic în privinţa şanselor de reuşită ale unei ediţii 2020 a turneului de Mare Şlem de la US Open.

Sârbul s-a plâns iniţial de regulile „extreme“ pregătite de organizatori, însă la prima discuţie cu jurnaliştii după anunţul oficial privind disputarea competiţiei de la New York, Djokovici a salutat reuşita USTA.

„Mă bucur nespus că turneele se pot ţine, în special cele de Mare Şlem. Cred că multă lume a fost rezervată, inclusiv eu, având în vedere tot ce se petrece în Statele Unite. Evident, ne bucurăm că lucrurile stau aşa acum, este important să oferim locuri de muncă şi oportunităţi pentru jucători de a concura. Asta e ce facem noi! Ca jucători profesionişti de tenis, iubim sportul. Ne lipseşte competiţia, ne lipsesc călătoriile şi ne lipseşte circuitul. Sunt veşti minunate, sper să avem un turneu foarte, foarte bun“, a transmis Djokovici, potrivit AFP.

O reacţie similară a avut şi Simona Halep, după ce anunţase iniţial că ar prefera să rămână în Europa la reluarea circuitului. Românca a revenit, precizând că „decizia nu este bătută în cuie“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite