Noul sezon Sport Arena Streetball începe şi se joacă pe muzica lui Junkyard şi Electric Brother

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetul 3x3 e sport olimpic
Baschetul 3x3 e sport olimpic

Sport Arena Streetball Tour 2019, circuitul naţional de baschet 3x3, va debuta în forţă în acest weekend cu meciuri încinse.

Junkyard şi Electric Brother care va da tonul la Superbet 3x3 Challenge, primul turneu al anului. Evenimentul va avea loc în acest weekend la ParkLake Shopping Center şi va reuni la start peste 300 de participanţi.

Piesa “3x3” va fi lansată în mod oficial în cadrul evenimentului Superbet 3x3 Challenge, sâmbătă dupa amiază, atunci când Junkyard şi Electric Brother vor interpreta live, în premieră absolută, melodia care a fost compusă special pentru evenimentele Sport Arena Streetball şi va deveni sound-ul oficial al sezonului 2019.

Pe ritmul muzicii şi al mingii de baschet driblate cu intensitate atât jucătorii cât şi spectatorii vor avea parte de un week-end plin de acţiune în ParkLake Shopping Center.

Meciul celebrităţilor, în care vor evolua Lora, Speak, Ionuţ Ghenu, Vlad Munteanu şi Virgil Stănescu, va avea loc duminică după amiază, iar demonstraţiile de slam-dunk, momentele de dans şi majorete precum şi concursurile pentru spectatori vor anima competiţia în ambele zile.

Dunkerii Marco Favretto din Italia şi Gediminas Zitlinskas din Lituania, doi dintre cei mai spectaculoşi dunkeri din Europa, se vor duela în mai multe reprezentaţii, atât sâmbătă cât şi duminică.

Fiecare jucător va puncta în clasamentul mondial FIBA 3x3, iar punctele acumulate de jucătorii români contribuie în clasamentul mondial pe naţiuni, care este criteriu principal de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Componentele lotului naţional feminin de baschet 3x3, Gabriela Mărginean, Sonia Ursu şi Ancuţa Stoenescu, alături de Daiana Tănase, vor evolua pentru Ştiinţa Bucureşti şi vor încerca să îşi apere titlul cucerit anul trecut la acelaşi turneu de debut.

Echipe din Serbia şi Grecia alături de cele mai bune echipe româneşti vor fi prezente în turneu la categoria Open Masculin, unde campioana va încasa un cec în valoare de 1000 de euro.

Părinţii vor trăi din nou la intensitate maximă partidele de la categoriile baby şi mini, cei mai mici baschetbalişti trăind şi la ediţiile precedente momente de neuitat pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite